Španska muha kot eliksir ljubezni

Spolnost je velik užitek, še zlasti, če jo združujemo z ljubeznijo. Prav zato pravijo, da eno brez drugega ne gre. Res pa je, da si lahko spolno življenje tudi v ljubeči zvezi vedno še nekoliko popestrimo. Dobro uigran par, pri katerem je veliko razumevanja in zaupanja, jo bo popestril z najrazličnejšimi spolnimi igračkami in stimulansi, ki pomagajo, da je v njej še več veselja in še več napetosti.

Kako učinkuje španska muha?

Španska muha je eden najstarejših spolnih stimulantov oziroma afrodiziakov, v Evropi pa jo poznamo že več stoletij. Sprva je šlo za naravno učinkovino, ki se pravzaprav ni izdelovala iz muh, temveč iz hroščkov. Ti so vsebovali spojine, ki so res povzročile vlaženje sluznice, zaradi česa se je predvidevalo, da naredijo ženske bolj pohotne, a kasneje se je izkazalo, da so te snovi pravzaprav strupene. Sodobna španska muha je zato narejena nekoliko drugače. V skladu s sodobnim časom in sodobno tehnologijo.

Španska muha je torej afrodiziak za ženske. Če želite popestriti svojo spolnost, jo dobite v vsaki prodajalni z erotičnimi pripomočki. In kako se jo uporablja? Na voljo je v tekočini, ko si zaželimo spolnega odnosa, pa nekaj kapljiv kapnemo pod jezik – običajno kakšne pol ure pred spolnim odnosom, torej pravzaprav takrat, ko se prične predigra. Tako je ženska trideset minut kasneje ravno prav razgreta za posteljne vragolije.

Ali španska muha sploh deluje?

Kot vedno, je odgovor odvisen od posameznika. Na nekatere ženske nima velikega vpliva, druge pa pravijo, da so bile resnično bolj pohotne in bolj občutljive na območju nožnice, torej je bil seks neprimerno boljši. Vsekakor ne držijo zgodbice o tem, kako so bile ženske zaradi španske muhe nepotešljive, razvratne, so hotele imeti spolne odnose kar z vsemi, ki so prišli mimo – to so le pravljice, ki so jih zaskrbljeni starši nekoč pripovedovali mladim dekletom ali o kakšnih je v osemdesetih pisal rumeni tisk.