Prava španska muha

Afrodiziak španska muha, o katerem je zagotovo vsakdo že slišal goro po večini neresničnih zgodbic, se danes v svoji pristni obliki ne uporablja več. Če v erotični trgovini na polici opazite proizvod imenovan španska muha, se ta imenuje tako zgolj zaradi tega, ker naj bi deloval kot afrodiziak. Prava španska muha, ki vsebuje izvleček iz kril španske leteče živalice, pa se ne prodaja. Nekateri sicer menijo, da zato, ker bi bilo to “družbeno neprimerno” oziroma bi lahko prišlo do razvrata. Pa to ne drži. Razlog, da prava španska muha ni na voljo, je predvsem v tem, da ima mnoge stranske učinke in lahko povzroči tudi smrt, saj velja za toksično.

Na kaj vse vpliva prava španska muha?

Spolni stimulans oziroma afrodiziak španska muha resnično povzroči, da pride do posebnega občutka na področju genitalij, saj vpliva na sečila in povzroči, da se hkrati tudi področje genitalij dobro prekrvavi in je bolj občutljivo. Vendar pa s seboj prinaša tudi resne posledice – zato v želji po več strasti ne iščite prave španske muhe, temveč v “sex shop-u” izberite kaj iz njihove dovoljene ponudbe.

Španska muha lahko pri ženskah, ki so noseče, privede do splava, in prav v ta namen se je v zgodovini tudi načrtno uporabljala: za prekinitev neželenih nosečnosti. Močno je vplivala tudi na ledvica, mehur in sečnico, kjer je prišlo do draženja in vnetja – prav to je razlog, da je prišlo do povečane prekrvavitve in s tem spolne vzburjenosti. Ena od posledic vnetja sečil je tudi pogosto uriniranje, ob večjem odmerku pa bolečine v ledvicah, ki zahtevajo obisk bolnišnice. Španska muha je marsikaterega uporabnika vodila v nevrološke težave, na primer delirij in zmedo, končala pa se je z izgubo zavesti. Pri uporabi so se pojavljale tudi mnoge prebavne težave in težave z vidom, najhujša posledica, ki jo lahko prinese španska muha, pa je seveda smrt.

Če iščete afrodiziak, ki bo popestril vaše spolne dogodivščine, torej kupite sodobno, varno obliko spolnega stimulansa.