Španska muha

Bi rad, da bi bil vajin seks še boljši? Če je za moške na voljo viagra, je za ženske španska muha, ki je že dolgo znan afrodiziak.

Kaj je španska muha?

Večinoma je pri nas v seks shopih na voljo španska muha v obliki kapljic, ki jih zaužijemo (lahko jih dodamo pijači). Včasih se je španska muha proizvajala iz zdrobljenih posušenih hroščkov, danes pa se na tak naraven način ne pridobiva več – poleg tega je naravna španska muha povzročala tudi težave. Španska muha, ki jo lahko kupite v erotični prodajalni je tako običajno sintetična.

Kako sploh deluje? Pravijo, da naredi vsako žensko zelo pohotno in da mora ta zato takoj zadovoljiti svoje grešne potrebe. Pa ni čisto tako – ženske ne bodo začele kar odmetavati oblačil. Španska muha vpliva na sluznice in tako povzroči, da so ženske bolj mokre in je njihova vagina tudi bolje prekrvavljena. Prav zaradi narave učinkovanja obstaja tudi španska muha za moške, ki poskrbi za izboljšanje prekrvavitve v penisu in prijeten občutek ob erekciji.

Je španska muha dovoljena?

Španska muha se lahko kupi v množici erotičnih trgovin, tako fizičnih kot spletnih. To pomeni, da so izdelki dovoljeni in se obravnavajo kot stimulansi, ki naj bi imeli afrodizične učinke. Ne nekatere španska muha noro deluje, pri drugih malenkostno, tretji pa niti ne opazijo kakšne občutne razlike. Ali gre za izdelek, nad katerim smo navdušeni ali razočarani, je tako odvisno od posameznika do posameznika.

Bi si radi privoščili strasten seks in želite, da je vaša žena ali punca primerno vroče razpoložena? Potem je španska muha gotovo nekaj, kar lahko poskusi. Če bosta našla takšno znamko, ki ima na njo pozitivne učinke, bo morda steklenička precej hitro izpraznjena – lahko pa jo seveda uporabljata zgolj občasno, ko si zaželita nekaj več divjih občutij.